En spændende butik i hyggelige rammer

Gårdbutikken er forvandlet til et julemarked, og er fyldt med sjove nisser, smukt julepynt og har en overflod af lækre delikatesser som I kan nyde i den søde juletid. Og du kan selvfølgelig bestille den lækre julemad fra Slagter Friis, som du kan afhente lige før jul på Kongelundgaard.

Hvad enten du skal bruge adventsgaver, kalendergaver, værtindegaver eller julegaver, hjælper vi gerne med at finde det helt rigtige til dig. Du kan også købe et gavekort til Kongelundgaard, så du kan give en “Kongelundgaard oplevelse” som julegave

Forårs åbning Kongelundgaard

I videoen kan man mærke stemningen i den lille julebutik på Kongelundgaard, husk at I kan forudbestille al julemaden via vores online bestilling!

Kød, Ost & Delikatesser

Vi har bredt udvalg af spændende delikatesser, og der er ofte mulighed på smagsprøver på mange af tingene. Vi bruge ofte et udvalg af delikatesserne når vi sammensætter vores flotte gavekurve.

Julepynt

Vi er hele tiden på udkig efter nyt spændende boligtilbehør og mærker der kunne have jeres interesser, og vi har udvalgt en række flotte produkter fra Ib Laursen, Maileg, Dcuk og andre gode leverandører, så du nemt kan finde nogle hyggelige ting til hjemmet som du ikke kan leve uden…

Læs mere om julepynten

Jule gavekurve

En spændene gavekurv opstår ved brug af spændene produkter. Vores store udvalg af delikatesser, Øl, vine og gaveartikler, giver mange muligheder for at sammensætte en unik kurv til en hver lejlighed. Vi hjælper gerne med idéer til indhold i gavekurven alt efter hvem der skal modtage den.

Læs mere om julegavekurvene

Det siger de besøgende om Gårdbutikken

Super skøn lille butik, vi kommer snart igen.

Line

Vildt hyggeligt sted , vi kommer helt klart igen til næste år og køber vores juletræ der igen.

Sarah

Tak for en super hyggelig weekend, hyggeligt loppemarked, vejret var med os.

Anni