Bestil årets julemad hos Kongelundgaard

Traditionen tro, kan du hos Kongelundgaard bestille årets julemad online, helt til og med den 18. december. Når du bestiller julemaden, modtager du en bekræftelse på din bestilling, og derefter kan du afhente din julemad på den dato du har valgt – nemmere bliver det ikke!

Julemaden hos Kongelundgaard er nøje udvalgt. Vi forhandler kun varer i højeste kvalitet, fra de mest anerkendte slagtere og leverandører. Herunder de omtalte og prisvindende ænder fra Slagter Friis.

I år tilbyder vi atter et fantastisk udvalg af lækker julemad til juledagene. Bestil prisvindende ænder, gås og kalkun, samt svinekam og ribbensteg – og selvfølgelig med der tilhørende hjemmelavede saucer!

Prisvindende gås og and, der har nydt det frie liv

Vi går meget op i kvaliteten af vores julemad, derfor kan Kongelundgaard i samarbejde med Slagter Friis, tilbyde prisvindende ænder, samt gæs, der begge har nydt et frit liv på grønne marker. Omkring Mortens aften slagtes ænder og gæs meget tæt på det sted de har græsset, de er derfor påvirket af mindst muligt stres eller unødig transport. Det er frilands fugle som har haft adgang til et område på ca. 300.000 m2. Om natten opholder de sig sikkert indendørs. De fodres med 100% vegetabilsk foder, som ikke indeholder vækstfremmere. Ænderne tørslagtes i 16 uge, efterfølgende bliver de luftkølet og frosset. Det er i denne periode at anden er i den højeste kvalitet med det perfekte fedtlag, en fin kødstruktur og den bedste smag.

Hos Kongelundgaard vægter vi dyrevelfærden meget højt, og det kan smages i hele vores udvalg!

Bestil bord og mad

I forbindelse med bestillingen opkræver vi et depositum på kr. 200,- som kan betales i butikken eller på mobilepay 2184 8621.

Du skal ikke betale depositum, før vi har bekræftet din bestilling, enten via mail eller telefon.

Har I spørgsmål til vores julemad eller bestillingen, eller ønsker i en personlig rådgivning, så er i altid velkommen til at kontakte os her.

Husk at der er seneste bestilling d.18 december!