En spændende butik i hyggelige rammer

For enden af Kongelundsvej lige inden skoven og tæt på Dragør, ligger Kongelundgaard der er en gammel familiegård, hvor de tidligere ejere Ninna og Kurt Nielsen i flere generationer solgte grøntsager og juletræer til hele Amager.

I april 2013 købte vi Kongelundgaard af Ninna og Kurt, og de hyggelige bygninger danner i dag rammen for 3 familier, der har valgt at fortsætte traditionen om salg af juletræer i december måned. Den gamle lade er ombygget til en flot gårdbutik, hvor vi sælger brugskunst, ost, et udvalg af produkter fra Slagter Friis og en lang række delikatesser.

Gårdbutikken rummer også en lille café, og det er muligt at nyde et lille udvalg af kolde og varme drikke, kager, og andre lækre ting på den hyggelige gårdsplads. I løbet af efteråret indretter vi vores orangeri så det er muligt at side indendørs og nyde en forfriskning i de flotte omgivelser.

Jorden omkring Kongelundgaard bliver brugt til folde for hestehold, og vi dyrker også et område med kartofler, som vi sælger i gårdbutikken.

Åbningstider

Gårdbutikken

Weekender og helligdage fra kl 10-16

Kongelundgaard er ferielukket fra 17/7 til og med 8/8

Åbning efter aftale

Vi holder også åbent efter aftale, ring på telefon 21 84 86 21 og aftal et tidspunkt.

Kontakt os for at høre nærmere

Det siger de besøgende om Kongelundgaard

Super skøn lille butik, vi kommer snart igen.

Line

Vildt hyggeligt sted , vi kommer helt klart igen til næste år og køber vores juletræ der igen.

Sarah

Tak for en super hyggelig weekend, hyggeligt loppemarked, vejret var med os.

Anni