Juleturen til Kongelundgaard er hos mange blevet en tradition

Julen er noget helt særligt på Kongelundgaard. De smukke rammer er med til at gøre oplevelsen ekstra hyggelig for alle vores gæster.

Vi har et stort udvalg af juletræer i alle størrelser og former, så I kan helt sikkert finde lige netop det juletræ, som I ønsker jer.

I den hyggelige gårdbutik, er der fyldt med nisser i alle afskygninger og en masse flot julepynt. Der er også et meget stort udvalg af juledelikatesser og julemad, som kan være med til at gøre julen ekstra hyggelig.

I vores hyggelige julecafé, kan I få varm kakao, gløgg og æbleskiver, kaffe og mange andre ting, så I kan afslutte Jeres besøg på Kongelundgaard på en hyggelig måde.

I kan også bestille den lækre julemad fra Slagter Friis, som kan hentes lige før jul i gårdbutikken.

Især plejer børnene at være glade for at få en sjov og hyggelig oplevelse i forbindelse med at vælge det helt rigtige juletræ.

Åbningstider

Gårdbutik, juletræer og café glashuset

 

Gårdbutik og cafe har åbent alle dage indtil jul fra kl. 10-17

sidste åbningsdag før vinterlukket er 23/12-23

God jul og godt nytår og

 

PÅ GLÆDELIGT GENSYN i 2024

Julebutik

Gårdbutikken er forvandlet til et julemarked, og er fyldt med sjove nisser, smukt julepynt og har en overflod af lækre delikatesser som I kan nyde i den søde juletid. Og du kan selvfølgelig bestille den lækre julemad fra Slagter Friis, som du kan afhente lige før jul på Kongelundgaard.

Hvad enten du skal bruge adventsgaver, kalendergaver, værtindegaver eller julegaver, hjælper vi gerne med at finde det helt rigtige til dig. Du kan også købe et gavekort til Kongelundgaard, så du kan give en “Kongelundgaard oplevelse” som julegave.

Se vores julevarer i webshoppen

Orangeri

Caféen i det hyggelige Orangeri er smukt julepyntet, og i disse hyggelige rammer, kan du nyde en forfriskning. Vi kan tilbyde kaffe, gløgg og æbleskiver, varm kakao og flere andre ting. En perfekt måde at afslutte en juletur, efter at I har fundet et flot juletræ.

På hverdagene i december, tager vi gerne imod udflugter fra plejehjem og skoler. Kontakt os venligst, hvis der er specielle ønsker i forbindelse med besøget.

På hverdagene i december, har du mulighed for at bestille frokost.

Bestil bord i Orangeriet

Juletræer

Jorden på Kongelundgaard er for kold og våd i vinterperioden til at dyrke juletræer, og da kvalitet kommer i første række så forsøger vi ikke selv at dyrke træer i Kongelunden.

De træer vi har kommer fra den nordjyske muld og er frø plantet i plantagen, hvilket gør at træerne roligt vokser i naturlige omgivelser store og små imellem hinanden. Træerne bliver passet og plejet året rundt og bliver nøje udvalgt til årets sæson.

Træerne er af typen Nordmannsgran, som er et flot symmetrisk træ med bløde nåle, der ikke stikker når det skal pyntes. Vi har dog også et mindre udvalg af Rødgran stående, hvis du ønsker et klassisk juletræ.

Når du har fundet dit juletræ, så pakker vi det i et net, og hvis du ønsker det, kan vi sætte en fod på.

Bestil juletræ med levering

Det siger de besøgende om Kongelundgaard

Super skøn lille butik, vi kommer snart igen.

Line

Vildt hyggeligt sted , vi kommer helt klart igen til næste år og køber vores juletræ der igen.

Sarah

Tak for en super hyggelig weekend, hyggeligt loppemarked, vejret var med os.

Anni