En spændende butik i hyggelige rammer

Kongelundgaard ligger som en lille oase, omkranset af skov og marker, og alligevel ganske tæt på byen. Vi bestræber os på, at man får en hyggelig oplevelse, uanset om man skal have nogle af vores specialiteter i gårdbutikken, eller man vil nyde livet på vores gårdsplads med en servering fra vores lille café.

I gårdbutikken har vi et varieret udvalg af brugskunst, delikatesser og andre specialiteter, som vi nøje har udvalgt. Mange af tingene er fra mindre producenter og produceres kun i mindre oplag, og derfor kun kan købes i  specialbutikker.

Vi har på denne side vist et lille udvalg af de varer vi har i butikken.

Så hvis du vil forkæle dig selv, skal bruge en gave, så kom forbi og se, smag og få en hyggelig oplevelse.

På gensyn.

Forårs åbning Kongelundgaard

Kød, Ost & Delikatesser

Vi har bredt udvalg af spændende delikatesser, og der er ofte mulighed på smagsprøver på mange af tingene. Vi bruge ofte et udvalg af delikatesserne når vi sammensætter vores flotte gavekurve.

Brugskunst

Vi er hele tiden på udkig efter nyt spændende boligtilbehør og mærker der kunne have jeres interesser, og vi har udvalgt en række flotte produkter fra Ib Laursen, Maileg, Dcuk og andre gode leverandører, så du nemt kan finde nogle hyggelige ting til hjemmet som du ikke kan leve uden…

Læs mere om brugskunst

Gave idéer

En spændene gavekurv opstår ved brug af spændene produkter. Vores store udvalg af delikatesser, Øl, vine og gaveartikler, giver mange muligheder for at sammensætte en unik kurv til en hver lejlighed. Vi hjælper gerne med idéer til indhold i gavekurven alt efter hvem der skal modtage den.

Læs mere om gaveideer

Det siger de besøgende om Gårdbutikken

Super skøn lille butik, vi kommer snart igen.

Line

Vildt hyggeligt sted , vi kommer helt klart igen til næste år og køber vores juletræ der igen.

Sarah

Tak for en super hyggelig weekend, hyggeligt loppemarked, vejret var med os.

Anni